Romel_MH_0798.jpg

Romel Belcher - Personlig tränare

Det unika med Romel är att han är teckenspråkig, licensierad personlig tränare och löpcoach. Han är även legitimerad grund- och gymnasielärare i Idrott och hälsa och Engelska.

Som aktiv spelade han basket och fotboll, både på klubb- och landslagsnivå för döva. Idag är han engagerad i ideella föreningar som tränare, ledare och fysioterapeut på både ungdoms- och seniornivå.

Mot den bakgrunden värdesätter han ett långsiktigt arbete för att uppnå ett mål samtidigt som träningsglädjen är en drivande faktor på vägen oavsett nivå. Han hävdar att alla kan nå sitt mål med rätt förutsättningar och långsiktig planering. Hans främsta egenskaper är att han inspirerar, motiverar och att han ser personlig kontakt som ett kraftfullt verktyg för att du ska lyckas nå ditt mål.

Utbildningar:

-        Engelska och idrottslärarutbildningen- Stockholm universitet och Gymnastik- och idrottshögskolan

-        Licensierad personlig tränare och diplomerad löpcoach- Endurance Personal Trainer på konditionsidrott.se

-        Tränarskap med inriktning på fotboll (UEFA B) - Svenska Fotbollsförbundet (SvFF) och Gymnastik- och idrottshögskolan