Blodprov och Optimal Fysiks egna kosttillskott

Specifika blodprover:

Smärta/inflammation (1995:-): För personer med kronisk smärta eller inflammation och som har haft problem längre än 8 veckor där behandling inte hjälpt.

Muskeluppbyggnad (1995:-): För personer som vill bygga muskler eller som behöver öka sin muskelstyrka för att bli av med smärta.

Energi (1995:-): För personer som känner att de har låg energi, som känner av smärta eller som har svårt att komma tillbaka efter en skada.

Viktminskning (1995:-): För personer med bukfett eller för personer som kämpar för att gå ner i vikt men inte uppnår önskat resultat.

Prestation (2995:-): För personer som utövar en seriös idrott eller tränar på hög nivå i gymmet och för atleter som vill uppnå maximalt resultat.

Generell hälsokontroll (2995:-): För personer som vill förbättra eller se över sin generella hälsa.

Vitamintest (2995:-): För personer som vill ha svar på deras näringsstatus eller som har låga vitaminnivåer som kan orsaka hög oxidation och inflammationsnivåer i kroppen.

Mineraltest (2695 :-): Många mineraler bidrar till att stärka skelett och vävnader i kroppen, och ökar även energinivån och hjälper till vid inflammation. Här får vi en indikation på kundens matvanor och näringsnivåer.

Rekommenderade huvudsupplement:

 
 

Prestation: Bra för prestation, både före och efter träning. Efter träningen är det bäst att äta kreation. Kan kombineras med proteinpulver. Designat för att reducera nedbrytning av muskelknutar, öka uthålligheten och bygga muskler.

Balans: Designat för att hjälpa till att hålla blodsockernivån stabil. Bra för de med övervikt eller de som känner att de har fluktuerande energinivåer. Blodsockertoppar är väldigt inflammatoriska för kroppen, detta supplement tillsammans med förändrade kostvanor kan hjälpa till att stabilisera blodsockernivån.

Support: För att hjälpa till att reducera inflammationer och även kontrollera stress. Detta supplement är ett allsidigt tillskott för de som har kronisk smärta eller som upplever mycket stress.

Patrik Rosenholm