Dean Griffiths på Optimal Fysik

Optimal-Facebook-Image-300x181.png

Det är med stolthet som vi kan presentera en av Europas ledande experter inom kropp och sinne, och framför allt mental hälsa, Dean Griffiths som kommer på besök till Optimal Fysik 11-16 juni. Du är en av 10 personer som får chansen att delta på en privat session tillsammans med Dean.
Dean har arbetat med några av Englands ledande befattningshavare, och hjälpt dem att överkomma emotionella utmaningar som orsakat dem fysiska tillstånd som till exempel migrän, sömnsvårigheter, matsmältningsbesvär, hormonrubbningar och viktuppgång.

Deans förmåga att känna in en persons energifält, ger honom möjligheten att få en helt unik kontakt med sina patienters intuition, vilket kan hjälpa dem att fatta de rätta besluten och bli mer balanserade på alla områden i sina liv.
Dean kommer att visa dig hur du kan bli mer medveten om dina tankar, och hur du kan förändra ditt tankemönster som gör att du kan släppa fram delar av dig som du eventuellt håller tillbaka. Han kan visa dig hur du kan göra positiva livsstilsförändringar som leder till en bättre hälsa – både fysiskt och mentalt.

Boka dig på en 30 minuter session för endast 1 000 kr.

Efter att du betalat din anmälan, kommer Dean att skicka ett e-mail till dig som det är viktigt att du har läst före din session, så att han lättare ska kunna veta vilka områden du behöver mest fokus på.

Välkommen!

Patrik Rosenholm