4J2A8211.jpg

Gustav Pettersson - Personlig Tränare och Livsstilscoach - Vasastan

"Att få vara med och bidra till människors välmående är det bästa jag vet, främst ögonblicket då insikten uppstår att vi alla besitter förmågan själv att vara sin egna definition av hälsa."

Gustav lever sin passion som funktionsmedicinsk livsstilscoach och hans genomgående syfte som coach är att erbjuda hjälp till självhjälp. Gustav prioriterar livsstilsförändring som första behandlingsmetod framför diet och träningstrend, han genomför olika funktionsmedicinska analyser för att fråga kroppen om vägledning inom dessa vägval och har en 10 årig karriär som Personlig Tränare och nörderi om rörelsemönster att lägga till i ekvationen.

Född och uppvuxen i Luleå med träningsbakgrund som härstammar i en elitsatsande ungdom inom både ishockey och fotboll. En karriär som då dessvärre avslutades pga skador, något han idag är mest tacksam för då dem har visat sig bli dom största lärdomarna för hans karriär som tränare och coach. Där och då skiftades drömmarna om att bli proffs till att bemästra sig själv.

Telefon: 072 560 0171