Om Optimal Fysik

Min vision

Att hjälpa människor till en bättre hälsa och välmående genom att involvera och arbeta med alla de holistiska grunderna. Därför har jag tagit fram fyra hörnstenar som jag arbetar utefter: 

  • Behandlingar 

  • Näring och livsstil

  • Mental hälsa 

  • Träning

Christer Söderberg

Christer Söderberg är grundaren av Optimal Fysik och är Leg. Naprapat och medicinsk akupunktör. Han erhåller utbildning och mångårig erfarenhet inom kiropraktik, kinesiologi, funktions- och näringsmedicin, och idrottsspecifik, och skadeförebyggande uppbyggnadsträning.

BOKA TID HOS CHRISTER

christer soderberg optimal fysik.jpeg

Optimal Fysik - Ett sport- och hälsoinstitut

 

Optimal Fysik grundades 2009 av Christer Söderberg, Leg. Naprapat. Jag arbetar med den holistiska hälsan som grund. Detta innebär att jag ser människan som en unik helhet, alla med olika förutsättningar och behov. Jag strävar efter att alltid hitta orsaken till klientens problematik, vilket gör att jag får mycket goda resultat med allt från behandling, träning och rehabilitering av såväl fysisk som mental hälsa. Hos mig är det inte ovanligt att du får besöka olika terapeuter och tränare då min sammansättning av personal är skräddarsydd inom våra specifika arbetsområden. Detta ger mig större möjligheter att optimera din hälsa!