Blodprover

Smärta/inflammation (1995:-): För personer med kronisk smärta eller inflammation och som har haft problem längre än 8 veckor där behandling inte hjälpt. 

Muskeluppbyggnad (1995:-): För personer som vill bygga muskler eller som behöver öka sin muskelstyrka för att bli av med smärta.

Energi (1995:-): För personer som känner att de har låg energi, som känner av smärta eller som har svårt att komma tillbaka efter en skada.

Viktminskning (1995:-): För personer med bukfett eller för personer som kämpar för att gå ner i vikt men inte uppnår önskat resultat.

Prestation (2995:-): För personer som utövar en seriös idrott eller tränar på hög nivå i gymmet och för atleter som vill uppnå maximalt resultat.

Generell hälsokontroll (2995:-): För personer som vill förbättra eller se över sin generella hälsa.

Vitamintest (2995:-): För personer som vill ha svar på deras näringsstatus eller som har låga vitaminnivåer som kan orsaka hög oxidation och inflammationsnivåer i kroppen.

Mineraltest (2695 :-): Många mineraler bidrar till att stärka skelett och vävnader i kroppen, och ökar även energinivån och hjälper till vid inflammation. Här får vi en indikation på kundens matvanor och näringsnivåer.